Miért vezetni a tréninget az  FBEtb1 segítségével
Személyes részvétellel járó képzések és kurzusok esetén az FBE a világ legtapasztaltabb vállalatai közé tartozik. Tapasztalatink tükröződnek résztvevők rendkívül magas elégedettségi arányában. 1991-óta az FBE több mint 200 000 részvevőt oktatott, négy kontinensen. Eközben a résztvevők visszajelzéseinek atlágos elégedettségi pontja 89% volt (átlagos pontszám 8.9 pont 10 lehetségesből az összes kategóriában). Habár nincs pontos globális statisztikánk, büszkék vagyunk az eredményünkre, amely véleményünk szerint egyáltalán nem rossz.  Viszont ami még büszkévé tesz, a tény, hogy a résztvevőink rendszeresen visszatérnek hozzánk és további tréningeket kérnek az FBE-től.

Nyílt oktatások vs. vállalati belső kurzusok
Az FBE két alapvető típusú képzést kínál: PZ SPECIAL I
• Nyílt tanfolyamok vegyes csoportokkal, különböző cégekből.  Ezeket semleges helyszínen hajtják végre ( saját tréning központunkban vagy szállodában, ami jobb a résztvevőknek). Előnyök: lehetőség új emberekkel találkozni és kicserélni a tapasztalatokat más cégekkel. Valamivel olcsób alternatíva, ha csak 1-2 alkalmazottat akar oktatni.
• Vállalti belső kurzusok, amelyeket általában maga a társaságban tartanak és ahol csak a társaság alkalmazottai vehetnek részt. Előnyök: lehetőség arra, hogy részletesebben összpontosítsunk a vállalat igényeire és felhasználjuk a vállalat belső adatait. Ideális esetben a belső tanfolyamok egyfajtan workshopként is megválósíthatók, egy kísérleti bevezetéssel is. 

Az FBE mindkét oktatási típust biztosítja az Ön számára, sőt tanácsot is adhat Önnek mi az ai jobban megflelnek az Ön igényeinek.

Az FBE által kínált képzések minőségbiztosítása
A szoláglatásaink minősége, beleértve a képzéseket, a legmagasabb célunk.Valójában ez a fő oka annak, hogy az ügyfelek miért választanak egy társaságot a képzésükre.  Nem a legalacsonyabb árakkal küzdünk versenytársainkal, versenyképességinket a kiemelkedő szakértelemre és az ügyfelek igényeinek kielégítésére való képességre építettük. Több pontunk is van, hogyan garantálhatjuk a képzések minőségét:
1.) Az összes oktató és konzultáns szakember, aki a valóságban sokszor megvalósította a képzések módszereit és témáit. Ezen kívül, oktatóink és tanácsadóink rendszeresen (hónaponként) cserélik a know-howt - egy csapat vagyunk, nem magánszemélyek.
2.) Ez egy másik ponthoz vezet minket - szakértőink bősége. Gondoskodunk arról, hogy még a legrosszab esetben is (pld. hosszútávú betegség) mindig legyen egy heylettes ugyanazon a képességi szinten.
3.) Megfelelünk az összes fontosabb normának, amelyek bizonyos területeken alkalmazandók pld. IATF169494, ISO, IPMA® vagy PMI®, stb. Rendszeresen összehasonlítjuk tudásunkat olyan nemzetközi testületek követelményeivel, mint például ASQ (American Siciety for Quality), az ICF (International Coach Federation), vagy Shingo Prize. Több kurzusunkat is az oktatási, tudományos, kutatási és sportminisztérium akreditálta. 
4.) A SPIN nemzetközi hállózatunkon belül megköveteljük a résztvevőktől, hogy az oklevél kiállítása előtt ugyanazt a képzettségi szintet érjék el. 
5.) Ami elég volt tegnap, nemmuszálj hogy elegendő legyen holnap. Tanuló szervezet vagyunk, és ezért tudjuk, hogy minőségünknet folyamatosan növekednie kell. A stagnálás számunkra nem lehetséges.
6.) A képzés megkezdése előtt mindig szorosan eggyüttműködünk ügyfeleinkkel az igényeikkel kapcsolatban. Bármilyen visszajelzés a képzés után sajnos már késő jön (habár felhasználjuk arra, hogy javítsuk képzésünket a következő alkalom előtt). 

Gyakorlati oktatás
Általános megközelítésünk gyakorlati és praktikus. Úgy gondoljuk, hogy kevésbé fontos az összes ismert elmélet lefedése. Sokkal inkább arra öszpontosítunk, hogy valós élet példákat mutassunk amelyek a válós tapasztalatból származnak. A szabványokhoz való dogmatikus ragazskodása helyett inkább a megfelelő rugalmasságot és az alapelvek magyarázatát részesítjük előnyben. Ez az amiért nem teszünk külömbséget a tanácsadók és az oktatók közt. Az összes oktatónk szakértő sok év tapasztalattal a valós ésletben.