Az FBE alapító tagja a SPIN nemzetközi tanácsadói hálózatanak. A SPIN rövidítése a Sustainable Performance Improvement Network - nak. Együtt ügyfeleinknek nemzetközi Know-How -t kínálunk, ameyet a helyi feltételektnek alkalmazkodva használjuk

A SPIN összesen 150 tanácsadóval rendelkezik, akik világszerte 25 nyelven valósíthatják meg a projekteket. Below you can see all countries, where we delivered projects and helped our clients in recent years:
fbe spin world
Kék színnel vannak azok az országok, ahol az FBE az utóbbi években közvetlenül dolgozott valamijen projekteken. Zöld színnel  vannak azok az országok, ahol az utóbbi években SPIN partnereink dolgoztak valamijen projekten.

A hálózat 2007-ben lett megalapítva, és azóta rendszeresen működünk együtt annak érdekében, hogy sok különböző területen érjük el az ügyfelek elégedettségét. Csapatunk mindenütt támogatja az ügyfeleket, ahol szükséges. Jelenleg a hálózat ezekből a társaságokból áll:
• Actio
• Catalyst
• FBE
• LeanQ Team
• Quaternaire
• U-Quadrat (U2)

Az alábbiakban látható a SPIN 11 irodájának térképe Európában. Az irodák száma szinte minden második évben növekszik. Több statisztikai információ érdekében ugorjon egyenesen erre az oldalra Számok és tények.
spin map eng
Ezek csak az Európai irodák.Néhány SPIN tagnak az irodája Európán kívül van.

A SPIN-en belül fejlesztési és más projektek szállításán működünk együtt ügyfeleink számára globálisan, de helyi nyelven. Ügyfeleink nagyra értékelik annak lehetőségét, hogy egyrészt egységes módon dolgozhatnak csoportszinten, másrészt pedig megértik a helyi kultúrát vagy a specifikációkat. 

management randevouz
Menedzsment találkozás - évi konferencia Párizsban rendezve. Moderátorok - Nicolas Houillon (Quaternaire) és Rita Green (Catalyst), az egyik előadó Daniel Laco (FBE).

Új módszerek kifejlesztése és új eszközök alkalmazása nélkülözhetetlen minden tanulási szervezet számára.A SPIN-t „tanulási hálózatnak” tekintjük. Ez azt jelenti, hogy együtt dolgozunk ki eszközöket és módszereket, és együtt megosztjuk bizonyos projektek ismereteit.
digital cockpit
A digitális pilótafülke megvalósítása. A képen a SPIN tagjai vannak a Quaternaire, LeanQ Team, és Actio -ból.

A SPIN cégek közötti együttműködés másik példája a tudás megosztása. A SPIN legalább 7 OEM márkát támogat az autóiparban és több mint 70 autóipari szállítót. Ezért fontos, hogy folyamatosan keressünk új fejlesztési lehetőségeket, felhasználva az összes SPIN vállalat csúcs know-how-ját
workshop vw
Workshop a Volkswagen-nél az összes SPIN társaság résztvevésével.