FBE - egy partner a legjobbaknaklaco

Tisztelt hölgyeim és uraim, szeretettel köszöntöm Önöket és örülök, hogy érdeklődenek a szolgáltatásaink iránt. Mielőtt bemutatjuk Önöknek a kínálatunkat, közölnék egy pár információt az FBE-ről.

Az FBE- rövidítése az angol „For Business Excellence“ – nek és 1991-óta kompromisszumok nélkül hűek vagyunk a kíváló üzleti minőség gondolatához. A jó hírnevünket valójában csak a klienseink elégedetségére építettük, mivel hogy a segítségünkel sok vállalatnak sikerült bejutni a legjobbak közé. Képzéseink és támogatásunknak is köszonhetően több mint száz világ vezető gyártó, bank és más társaság jelentős sikert ért el. (FBE Ügyfelek)

Az FBE szolgáltatásai több területre oszthatók:
a) Tanácsadás a folyamat optimalizása és a minőség javítása terén
b) Projekt menedzsment und támogatás projektek közben
c) Vezetés és coaching a vezetőktől
d) Általános „puha“ készségek mint a kommunikáció, üzlet, vagy tárgyalás
e) Képzés a fent említett területeken és a bevált gyakorlatok azaz Best practice cseréje

Szolgáltatásainkat ügyfeleink érdekében egyesítjük speciális, mégis nagyon igényelt témakörökben, mint például az auditorokkal folytatott kommunikáció, a pénzügyi intézmények folyamat rizikó elemzése, vagy az Ipari 4.0. stratégiai terevezése és hasonlók. Nem csak angolul vagy németül dolgozunk, de sok helyi nyelven is. Az FBE alapító tagja a SPIN nemzetközi tanácsadói hálózatnak. A SPIN részeként tanácsadást, valamint workshopokat vagy tréningeket kínálunk több mint 25 nyelven (FBE Számok és tények)

Lehettséges, hogy most azt a kérdést teszi fel, mi az ami más tanácsadó vállatoktó minket elkülömböztet. A válasz egyszerű: Az összes siker tanácsadóink tapasztalatain alapszik, akik átlagosan 15 éve dolgoznak az FBE-nél. Az FBE tanácsadó csapat fluktuáció mértéke csak 0,61% évente 28 éves fennálás során. Ezért klienseink mindig csak a legjobb szolgáltatásokat és megfelelő Know How-ot kapják, amit asztán tovább visznek. Szeretne meggyőződni róla? Állunk rendelkezésére.
dl podp
     Daniel Laco
     Managing Partner